середу, 7 серпня 2013 р.

«УДАР» підтримав ініціативу Національного круглого столу з євроінтегрції

Партія «УДАР» заявила про підтримку ініціативи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього». Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті партії.

«УДАР» послідовно відстоює європейський вибір України і підтримує ініціативи, спрямовані на його реалізацію. Адже інтеграція в європейський простір – це бажання більшості українців, - заявляють в партії «УДАР».
«На превеликий жаль, українська влада доводить свою нездатність реалізувати вибір десятків мільйонів українських громадян. В цій ситуації ініціативу на себе змушене брати українське суспільство. Засідання Громадського етапу Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» є саме такою ініціативою, започаткованою громадськими організаціями та рухами», - наголошують в партії. 

Партія «УДАР» вважає принципово важливою співпрацю з громадянським суспільством для реалізації європейського вибору та вітає громадську ініціативу Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього». «Ми і надалі робитимемо – і в парламенті, і в співпраці з суспільством – усе можливе для того, щоб Україна повернулася до Європи як повноцінний учасник Європейського співтовариства», - йдеться в заяві «УДАРу». 

В партії наголошують, що принциповим кроком на цьому шляху є підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом і виконання для цього всіх вимог (і зокрема – звільнення політичних в’язнів, насамперед Юлії Тимошенко). В «УДАРі» переконані, що це вимагає об’єднання сил і політиків, і усього суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар