середу, 14 серпня 2013 р.

«Батьківщина» заявила про підтримку Національного круглого столу з євроінтеграції

«Партія «Батьківщина» підтримує проведення Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» та активно долучиться до його роботи», - йдеться в заяві оприлюдненій на сайті партії. 

В заяві також міститься інформація про те, що Арсеній Яценюк, та інші члени партії, прийматимуть особисту участь в роботі політичного етапу Національного круглого столу з євроінтеграції, що відбудеться 23 серпня у Києві. 


«В «Батьківщині» вітають позицію громадськості, яка відреагувавши на ініціативу Юлії Тимошенко, приступила до конкретних заходів із організації на базі Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» майданчику для ухвалення конкретних рішень та планів з європейської інтеграції. Надзвичайно важливо, щоби така ініціатива йшла не лише від політиків, а в першу чергу від суспільства та реалізовувалася «знизу». Тільки тоді політики та громадськість отримають можливість почути один одного та виробити спільний план дій», - йдеться в заяві. 

В «Батьківщині» також закликали владу та інші опозиційні партії об’єднатися задля підписання Угоди з ЄС. 

«Батьківщина» відкрита до діалогу та продовжує послідовно закликати Президента України, Уряд, Партію регіонів, опозиційні партії, громадських активістів відкинути усі ідеологічні, особисті та політичні розбіжності і об’єднатися довкола реалізації історичної можливості підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Переконані, що загальнонаціональним пріоритетом номер один для нашої країни повинна стати цілеспрямована робота над виконанням всіх без винятку критеріїв, які висунуті Європейським союзом для підписання Угоди про Асоціацію. Першим кроком повинно бути негайне припинення вибіркового правосуддя, політичних переслідувань, звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко», - заявили в партії. 

Нагадаємо, що 23 серпня у Києві відбудеться засідання політичного етапу Національного круглого столу з євроінтеграції. Про підтримку НКС наразі заявили в партії «Батьківщина» та «УДАР».

Немає коментарів:

Дописати коментар