пʼятницю, 28 червня 2013 р.

Юлія Тимошенко подякувала громадським діячам, які підтримали її ідею проведення круглого столу

Юлія Тимошенко подякувала громадським діячам, які підтримали її ініціативу та ідею проведення круглого столу «Порозуміння заради майбутнього».

Текст подяки зачитала її донька Євгенія сьогодні на брифінгу.

У подяці Юлія Тимошенко зазначає, що «Угода про Асоціацію між Україною та ЄС визначальна для нашої долі. Це наш національний шанс і ми не маємо права його змарнувати. У такі часи політики мають мислити категоріями інтересу держави, а не партії. Потрібні спільні дії всього суспільства заради досягнення мети – долучення України до європейського простору безпеки, справедливості та демократії».

Окрім того, Юлія Тимошенко нагадує, що у свої останніх статтях «День Європи» та «67 робочих днів» вона звернулась до влади, опозиції та громадськості з ініціативою провести національній круглий стіл «Порозуміння заради європейського майбутнього».

«Я вдячна В’ячеславу Брюховецькому, Ярославу Грицаку та Віктору Мусіяці, які підтримали мій заклик та погодились взятись за організацію цієї невідкладної роботи. Вірю, що вони не допустять політичних маніпуляцій під час роботи національного круглого столу. Їхня незалежність та самодостатність буде основою довіри до його роботи».

Юлія Тимошенко зазначає, що сьогодні підписання угоди про Асоціацію під загрозою: «як патріоти ми не маємо права на порожнє критиканство, на домашню війну. Давайте піднімемося над обставинами та зробимо цей крок до Європи разом. Я обов’язково братиму участь у роботі національного круглого столу та звертаюсь до партії «Батьківщина» долучитись до цього процесу та знайти державницьке рішення для виконання критеріїв ЄС».

http://byut.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар