пʼятницю, 28 червня 2013 р.

Сергій Бондарчук: Сигнали від влади та опозиції свідчать, що ініціатива Національного круглого столу має перспективу


“Ми повинні зробити все для того, щоб не зруйнувати наш євроінтеграційний рух розвитку України. Ми бачимо, що йде боротьба на знищення одного і іншого табору, і влади і опозиції, яка змушує до того, щоб з’явився новий майданчик, миротворчий майданчик, фактично “блакитні шоломи”, які б зробили так, щоб усі політичні сили разом сіли за один стіл”. Про це в ефірі 5-каналу заявив координатор Робочої групи з проведення Національного круглого столу “Порозуміння заради європейського майбутнього” С.Бондарчук відповідаючи на запитання ведучого щодо мотивів створення цієї структури.

Він також зазначив, що за Національний круглий стіл повинні сісти всі політики, які зацікавлені в євроінтеграції України. 

“Вже сьогодні свою готовність брати участь в роботі круглого столу висловила Юлія Тимошенко, яка, до речі, і є автором цієї ідеї, яку вона висловила ще місяць тому у відкритому листі “День Європи”. Ми бачимо, що є певні сигнали і від влади. Тому я маю велику надію, що з цього столу буде позитивний результат”, - розповів Бондарчук.

“Позитивним є приклад круглого столу у 2004 році, який дав можливість вийти з глухого політичного кута, в якому опинилася тоді країна. Тому ми усвідомлюємо, що потрібна широка підтримка громадськості для того, щоб ми досягнули успіху сьогодні”, - вважає Сергій Бондарчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар