середу, 21 серпня 2013 р.

23 серпня відбудеться засідання євроінтеграційного Національного круглого столу за участю представників влади і опозиції

23 серпня у Києві відбудеться засідання Політичного етапу Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього».

До участі в роботі Національного круглого столу запрошені Президент України В. Янукович, Прем'єр-міністр України М.Азаров та лідери усіх парламентських фракцій. Зокрема, запрошено Голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, Голову фракції ВО «Батьківщина» Арсенія Яценюка, Голову фракції партії «УДАР» Віталія Кличка, Голову фракції ВО «Свобода» Олега Тягнибока та Голову фракції КПУ Петра Симоненка.
Про участь у засіданні вже заявили представники фракцій «УДАР» та «Батьківщина». Ведуться активні перемовини щодо участі й інших запрошених сторін. Також вже підтверджена участь представників посольств Європейського Союзу, США, Великобританії, Данії, Німеччини та ряду міжнародних організацій. Загалом очікується близько 30 дипломатів, здебільшого з країн ЄС, а також міжнародних фондів та організацій. Повний склад учасників НКС буде повідомлено в уточнених прес-анонсах напередодні засідання.

Національний Круглий Стіл - це переговори між офіційними представниками влади та опозиції метою яких є досягнення згоди стосовно питань «списку Ш.Фюле» — умов Європейського Союзу виконання яких забезпечить підписання Угоди про асоціацію між Україно та ЄС. Громадськість є ініціатором та модератором цих переговорів. Для цього громадськими діячами та експертами розроблено «План дій щодо реалізації європейського курсу України» (Європлан) та «Принципи роботи Політичного етапу Національного Круглого Столу» (Процедуру), що були затверджені на Громадському етапі НКС 7 серпня 2013 року. Ознайомитись з цими документами можна перейшовши за посиланням: http://nks-ua.blogspot.com/p/blog-page_8.html

Засідання відбудеться 23 серпня 2013 року в «Президент Готелі» (вул.Госпітальна, 12, зал «Предслава», через центральний вхід на другий поверх). Реєстрація учасників – 10:30 – 11:00. Початок засідання об 11:00.

Беручи до уваги високий рівень представництва та зацікавлення даним засіданням великої кількості дипломатичних відомств, просимо Вас заздалегідь акредитуватись за такими контактами: e-mail: press.nks@gmail.com, 063 263 40 11 (Оксана), за цим же телефоном можна зв'язатись з питань отримання коментарів від організаторів Національного круглого столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар