середу, 28 серпня 2013 р.

«Свобода» отримала запрошення на євроінтеграційний Національний круглий стіл вчасно і на рівні з іншими політсилами

Вчора у своєму блозі на сайті «Українська правда» лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок опублікував текст Андрія Мохника, де стверджується, що ВО «Свобода» не отримала запрошення на засідання Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» нібито через політичні мотиви. Ця інформація не відповідає дійсності. 
ВО «Свобода» протягом липня та серпня на рівні зі всіма запрошеними учасниками отримувала запрошення, і інформаційні матеріали Національного круглого столу. У підтвердження цього додаємо відскановані копії усіх надісланих листів до ВО «Свобода». 

Зокрема, листи Оргкомітету Національного круглого столу від 18 та 19 липня (талон рекомендованого листа та «скриншот» електронного листа додається) та лист-запрошення фракції ВО «Свобода» на засідання НКС, зареєстрований в секретаріаті парламенту (фото-копія та «скриншот» електронного листа додається). Окрім цього, 16 серпня відбулась телефонна розмова з членом Політради ВО «Свобода» Андрієм Іллєнком, під час якої представників ВО «Свобода» було запрошено на засідання НКС. Просимо керівництво ВО «Свободи» провести відповідну навчальну роботу з апаратом партії та фракції задля запобігання непорозумінь в майбутньому.

Оргкомітет Національного круглого столу також звертається до керівництва ВО «Свобода» з проханням, незалежно від сприйняття окремих осіб з команди НКС, не робити необдуманих політичних заяв. Позиції, висловлені О.Кривдиком в ефірі ТВі щодо оцінки дій ВО «Свобода» в питанні євроінтеграції, є його власними думками, які ґрунтувались на відповідних інформаційних повідомленнях щодо неготовності ВО «Свобода» йти на компроміс з владою задля підтримки європейського курсу. Оскільки пан О.Тягнибок роз'яснив власну позицію, висловивши думку, що його слова були перекручені медіа, і ще раз підтвердив євроінтеграційні устремління ВО «Свободи», то зникає сам предмет непорозуміння між ВО «Свобода» та Оргкомітетом Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього».

Оргкомітет Національного круглого столу вкотре запрошує ВО «Свобода» до співпраці та участі у всіх засіданнях нашої ініціативи.






Немає коментарів:

Дописати коментар